ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ετοιμαστείτε, η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ευρωπαϊκης Ένωσης).Το Τέλος τής ελεύθερης έκφρασης τού Διαδικτύου έφτασε από το 2019 - ΒΙΝΤΕΟ

... θα θέλαμε να σας προτείνουμε να κατεβάσετε όσα βίντεο σας αρέσουν για να τα έχετε, διότι από το 2019, εκατομμύρια κανάλια στο YouTube ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ, λόγω του ΑΡΘΡΟΥ 13 της Νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί "πνευματικής ιδιοκτησίας", μιας νομοθεσίας που προμηνύει την επερχόμενη φασιστική εποχή του Αντιχρίστου τον οποίον ετοιμάζουν ως παγκόσμιο κυβερνήτη (αν θα προλάβουν στη φάση αυτή).
Το άρθρο 13 λοιπόν, που θα ψηφιστεί σύντομα ως Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, απειλεί να απαγορεύσει τη δυνατότητα εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη να ανεβάζουν περιεχόμενο σε πλατφόρμες, όπως το YouTube, εάν υπάρχουν αμφισβητούμενες πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων σε οπτικό υλικό, μουσική, λογισμικό, αποσπάσματα βιβλίων κλπ.
Θα χαθεί δηλαδή πλέον η πρόσβαση σε δισεκατομμύρια βίντεο και άλλο ψηφιακό υλικό από όλο τον κόσμο, αλλά το κακό δεν είναι μόνο αυτό. 
ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, διότι θα χαρακτηρίζεται ως "αμφισβητούμενη πνευματική ιδιοκτησία" και θα μπλοκάρεται.
Κατ΄επέκταση, θα γίνει δύσκολη και η δωρεάν διάθεση έργων από δημιουργούς, αλλά ακόμη χειρότερα θα απαγορεύεται κάθε δημόσιος λόγος στο διαδίκτυο χωρίς αποδείξεις ταυτοποίησης, διότι και ο λόγος εν δυνάμει είναι πνευματική ιδιοκτησία.
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.!
Υπολογίζεται οτι το 2019 θα μπλοκαριστούν με το νόμο αυτό 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Και μη βιαστείτε να πείτε οτι είναι αδύνατο να γίνει αυτό, με το σκεπτικό οτι η Ευρώπη θα χάσει δισεκατομμύρια ευρώ, διότι η αλήθεια είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, διότι αφενός έχει ήδη μαζέψει όλο το χρήμα του πλανήτη σε 10 τραπεζίτες, οπότε όπου και να πάει το χρήμα, πάλι στους ίδιους καταλήγει και αφετέρου αυτό που θέλουν διακαώς όλοι αυτοί, είναι Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και η καταστροφή των ψυχών τους από τον αρχηγό τους το Σατανά.!
Βαδίζουμε δηλαδή φανερά πλέον σε μια πρωτόγνωρη φασιστική εποχή και μια παγκόσμια σκλαβιά του Αντιχρίστου, όπου εκ προοιμίου ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ και θα πρέπει ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
Γι αυτό και θα είναι τότε απαραίτητο το σφράγισμα πάνω στο σώμα, που η απαρχή του είναι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, διότι μόνο έτσι θα μπορούν πρακτικά οι άνθρωποι να δίνουν παντού το στίγμα τους, για να αποδεικνύουν την αθωότητά τους.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ,
διότι αν αυτοί έχουν αρχηγό τους το Σατανά, 
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,
γνωρίζοντας καλά οτι μετά από τη Σταύρωση, ακολουθεί η ένδοξη Ανάσταση.!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΟΙ.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.!






Πηγή: "Απόστολος Φίλιππος" μέ YouTube-channel "megasfilippos" 

http://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2018/11/binteo-13-2019.html?m=1

Η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ε.Ε.)




Το άρθρο 13 της πρότασης Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα απειλεί το Διαδίκτυο

Σώστε το Διαδίκτυο - Διαγράψτε το άρθρο 13 της Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα






Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για την οδηγία σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Εάν εγκριθεί το άρθρο 13 της πρότασης οδηγίας για την πνευματική ιδιοκτησία, θα επιβληθεί ευρεία λογοκρισία σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε ηλεκτρονικά. 
Πείτε στους ευρωβουλευτές σας ότι τους χρειάζεστε για να προστατεύσουν το Διαδίκτυο, από μηχανές επιτήρησης και λογοκρισίας!
Δείτε την επιστολή που απέστειλαν σχετικά με το προτεινόμενο άρθρο 13 στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινβουλίου, Antonio Tajani, δεκάδες διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας, όπως ο Vint Cerf, ο Tim Berners-Lee, ο Jimmy Wales, η Mitchell Baker και πολλοί ακόμα.
Τα μέλη του κοινοβουλίου είναι τα μόνα που μπορούν να σταθούν ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τι μπορώ να κάνω;
Επικοινωνήστε με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που προστατεύουν το Διαδίκτυο σας, ένα διαδίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε ειδήσεις και πολιτισμό με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου μπορείτε να περιμένετε δίκαιη μεταχείριση και όπου τα δικαιώματά σας ως πολίτες  της ΕΕ  προστατεύονται.

via
Μάθετε περισσότερα στο openstandards.ellak.gr


Πηγή: http://pointfromview.blogspot.com/2018/11/13.html?m=1
Share:

Ο Αγιος Ιωαννης Μαξιμοβιτς ευλογει

Ο Αγιος Φιλαρετος Μητροπολιτης Νεας Υορκης ευλογει

π. Βαρθολομαιος κολαζει τον λαο

αυτοαποκαλυψη του "μεγαλυτερου αιρετικου ολων των αιωνων" (κατα θεολογου Νικ. Σωτηροπουλου)

Ολη η αληθεια - η ομολογια του θεολογου Νικ. Σωτηροπουλου

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Οὐκ ἀρνησόμεθά σε, φίλη Ὀρθοδοξία·
οὐ ψευσόμεθά σου πατροπαράδοτον σέβας·
ἐν σοὶ ἐγεννήθημεν, καὶ σοὶ ζῶμεν, καὶ ἐν σοὶ κοιμηθησόμεθα·
εἰ δὲ καλέσει καιρός, καὶ μυριάκις ὑπὲρ σοῦ τεθνηξόμεθα.
(Ιωσήφ Βρυέννιου)

Ἐκκλησίας οὐδέν ἴσον. Μή μοί λέγε τείχη καί ὄπλα. Τείχη μέν γάρ τό χρόνω παλαιοῦνται, ἡ Ἐκκλησία δέ οὐδέποτε γηρά. Τείχη βάρβαροι καταλύουσιν, Ἐκκλησίας δέ οὐδέ δαίμονες περιγίνονται. Καί ὅτι οὗ κόμπος τά ρήματα, μαρτυρεῖ τό πράγμα. Πόσοι ἐπολέμησαν τὴν Ἐκκλησίαν, καὶ οἱ πολεμήσαντες ἀπώλοντο. Αὕτη δὲ ὑπὲρ τῶν οὐρανῶν ἀναβέβηκεν. Τοιοῦτον ἔχει μέγεθος ἡ Ἐκκλησία· πολεμουμένη νικᾶ· ἐπιβουλευομένη περιγίνεται· ὑβριζομένη, λαμπροτέρα καθίσταται· δέχεται τραύματα, καὶ οὐ καταπίπτει ὑπὸ τῶν ἐλκῶν· κλυδωνίζεται, ἀλλ’ οὐ καταποντίζεται· χειμάζεται, ἀλλὰ ναυάγιον οὒχ ὑπομένει· παλαίει, ἀλλ’ οὒχ ἡττᾶται· πυκτεύει, ἀλλ’ οὐ νικᾶται. Διὰ τί οὖν συνεχώρησε τὸν πόλεμον; Ἵνα δείξη λαμπρότερον τὸ τρόπαιον. (Αγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου)


baustelle

ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός

Πέπεισμαι γάρ ἀκριβῶς, ὅτι ὅσον ἀποδιίσταμαι τούτου (σ.σ. του Πατριάρχου) και τῶν τοιούτων (σ.σ. των ενωτικών), ἐγγίζω τῶ Θεῶ και πᾶσι τοῖς πιστοῖς και ἁγίοις Πατράσι. Και ὥσπερ τούτων χωρίζομαι, οὕτως ἑνοῦμαι τῆ ἀληθεία και τοῖς ἁγίοις Πατράσι τοῖς θεολόγοις τῆς Ἐκκλησίας.
(P.G. 160, 536 C-D)